DBO Tuto - Tutoriaux pour jouer à Dragon Ball Online

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-05-2018 11:49:28

9854897uh
Nouveau membre

Nike Heren schoenen Big Promotion

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2016/12/nike-air-max-thea-pink-oxford.jpg

De Nike Air Max Thea Nike schoenen Opruiming heeft een slank en vrouwelijk ontwerp en is sinds haar introductie een populair model bij vrouwen. Toch is het niet alleen de stijl en het comfort die deze Air Max-sneaker tot een hit heeft gemaakt, maar ook de verbluffende kleuren waar Nike ze in heeft aangekleed - en de nieuwste versie zou tot nu toe het meest verbluffend zijn. De Nike Air Max Thea "Metallic Silver" heeft een super glanzend tonaal bovenwerk voor een flitsende "sport meets style" ontwerp. Bovendien zijn ze ook gemaakt met een zachte voering van textiel, een treklipje voor de hiel, een comfortabele Solarsoft-inlegzool en een zichtbare Air-Sole-eenheid. De meest opvallende eigenschap van de Thea is echter de iconische Max Air-zak die zichtbaar is door het raam van de binnen- en buitenzijden van de tussenzool. Dat was de reden waarom de Air Max 1 zich onderscheidde van andere hardloopschoenen van die tijd, en dat is wat de Thea vandaag zo'n personage geeft.

Nike vervolgde zijn Nike Heren schoenen Big Promotion Air Max-erfenis in 2013 met een damesmodel dat een beetje DNA nam van de Air Max 1 waarmee de trend begon, en van de Air Max 90, die het droeg. Sindsdien is de Air Max Thea, genoemd naar de Griekse mythologie want Theia ("godin" of "goddelijk") heeft een onmiskenbaar rennen geïnspireerd silhouet. Maar het is net zo ontworpen voor stijl als voor comfort.

Een breed Nike damesschoenen comfortabel paneel van mesh op de teendoos komt overeen met het gaas rond de enkel. Deze maasgebieden voegen niet alleen structuur toe aan het bovendeel, maar dragen ook afdrukontwerpen op bepaalde kleurstellingen. Andere kleuren tonen een afdrukstyling op de middenvoet-overlay die voldoende ruimte biedt voor het bekende Swoosh-logo.

Veel van de NIKE AIR MAX Thea kleurstellingen van de Thea zijn een monochroom, onderbroken door een heldere, merkbare Swoosh. Tussen deze stijlen en de printopties van Nike is de Air Max Thea een schoen voor alle gelegenheden, en elke outfit. En een zachte inlegzool draagt ​​gewoon bij aan het comfort terwijl u het altijd en overal draagt.

http://www.winkelhao.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com