DBO Tuto - Tutoriaux pour jouer ā Dragon Ball Online

Vous n'ętes pas identifié.

#1 31-10-2019 08:16:36

7nw359pu
Nouveau membre

Adidas NMD R2 Chinese New Year

https://sneakersteal.com/wp-content/uploads/2018/02/CNYT-e1517941926480.jpg


Av de fyra nya Adidas Skor Dam är två för män och två för kvinnor. De två mäns färgvägar kommer att kontrastera varandra, med en med en mörkgrå övre och den andra med en ljusbrun övre med olivgrön detalj på medialsidan. De två kvinnornas färgvägar är på samma sätt kontrasterande, med en övre i rosorosa med vita detaljer och den andra i svart med blå detaljering. Båda mäns färgvägar har yttersulor med gummi under mellansula Boost medan båda kvinnors färgvägar har genomskinliga yttersulor.


Vi har inte sett mycket av Adidas Skor Svart silhuett på ett tag, men den Primeknit-utrustade modellen återvänder äntligen en varmare säsong i en färgväg som drar från NFL Miami Dolphins. Denna version av NMD har en strömlinjeformad "Crystal White" Primeknit-överdel med trägrå ljus på märket Three Stripes, tungfliken och vristen. Delfinsinspirerade nyanser av orange och blått anländer till snören, hälbänken och dragfliken, medan en full längd vit BOOST mellansula och yttersula i gummi rundar utseende.


En annan version av det tredubbla svarta färgschemat visas och det är nu på Adidas Skor 2019 i höst. I grund och botten täckt med helt svart, är sneakerens stickade överdel detaljerad med matchande svarta snören, tre-randiga märken på sidorna, Boost mellansula, EVA-insatsöverlägg och gummi yttersula. Vitt textmärke på klackarna på hälen ger en kontrast och kompletterar stilen helt och hållet.


Denna iteration av Adidas NMD R2 Chinese New Year klädd i 99% svart från topp till botten. Skon innehåller en Primeknit-övre, tejpad tre stripes-varumärke, en Blacked out Boost mellansula, svart gummisula och svarta snören. Den enda delen av skon som inte görs i svart är den vita som finns på märket för dragfliken och den utsatta Boost-mellansulan som finns på yttersulan.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

 

#2 15-11-2019 08:03:00

watchout
Membre

Re: Adidas NMD R2 Chinese New Year

More than a century ago, in 1914, Replica Watches the Kew Observatory in Great Britain granted Replica Watch a “Class A” chronometer certificate to a wristwatch for the very first time. This Fake Watches was a major achievement for the timepiece in question, a tiny Rolex watch, and it also Watches Replica marked the advent of the modern precision wristwatch.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com