DBO Tuto - Tutoriaux pour jouer à Dragon Ball Online

Vous n'êtes pas identifié.

#1 04-12-2018 07:58:08

tykiklopl
Nouveau membre

adidas superstar Dame Sort

http://www.benesserebuzz.it/images/benesserebuzz/Preferito-Adidas-Superstar-Uomo-Economico-Vendita-Benesserebuzz1003.jpgEfter den adidas  Sko hurtige rækkefølge af udgivelser i "Red Primeknit", "Black Triaxial" og "Snakeskin" blev det klart, at sommeren 2016 skulle være sæsonen på Superstar 80s sneaker. Adidas Originals har nu afsløret sin seneste moderne opdatering til retrosko: en ny Primeknit-model, der er lysende i en frodig regnbuefarve. Den "Multicolor" sneaker sport mærkeets karakteristiske Primeknit konstruktion i hele den øvre, en bygget af strikkede væver, der virkelig repræsenterer enhver farve i regnbue. De tre striber er syet af sort stof, med en matchende sort hælfane. En ren hvid afslutter tingene til ydersålen og skaletåen, med mærkelogoet føjet til tungen.


Adidas Originals adidas  Sko 2018 Clean "Tan" er en excentrisk pick, der sikkert er en gade-stop. Denne klassiske model har en karamel Horween læder øvre og lyse orange sockliner. Til balance kommer signaturskallen tå i en dyb kamel nuance med off-white såler og snørebånd. Hvis du ønsker at tilføje lidt farve og karakter til din ugentlige rotation, så kig ikke længere.adidas superstar  har virkelig levet op til deres navn som for sent, og og det ser ud til at blive bedre. Denne gang har parret poppet op i en stil, der er super slick, delvis på grund af sin skræddersyede, originale smagsfulde øvre. Adidas Superstar 80s Scales vender parret på hovedet ved at give det hvide læder en reptilskulptur, der skal sidestilles imod de sorte læder accenter på striber og hælfligen. Resten af ​​skoen, nemlig den hvide gummi ydersål og afskallet tå forbliver den samme. Den eneste reelle forskel på dette går rundt er, at tungen og andre guldblad branding, som vi typisk ser er fraværende, for et meget roligere kick.


Toning ting ned lidt i adidas superstar Dame Sort  forhold til Metallic Toe Pack, som vi lige kigget på, er denne nye oliven suede colorway af adidas Superstar 80s. Tilvalg for et klassisk og Fall-inspireret look, denne nye farvelægning fra shell tåen fra adidas har en fuld suede øvre lavet i oliven med en kontrasterende hvidgummi mellemsål. Andre detaljer omfatter tonal branding på de tre striber på sidepaneler og hits af guld på branding på tungen og hælen fanen.
https://www.rundassko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com